Praktisk info

Receptionen er åben dagligt fra kl. 08.00 til 15.00.

Ved ankomst bedes du henvende dig hos sekretæren, inden du tager plads i venteværelset.
Du skal altid medbringe dit sygesikringskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit sygesikringskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommunes Borgerservice for at få det erstattet.

Klinikken har lukket for tilgang af nye patienter fra 1.2.2015!

Kontakt os på nettet !!!

Du kan hele døgnet bestille medicin, stille spørgsmål, modtage prøvesvar og aftale tid til konsultation her på hjemmesiden

Klik på “Selvbetjening – Log på” og følg vejledningen.

E-konsultation er beregnet til korte spørgsmål og er ikke egnet i akutte situationer. Der svares fra lægen 1. almindelige arbejdsdag efter henvendelsen medmindre der er ferie eller fravær af anden årsag.

Telefontid

Til lægen: Alle dage kl 8 – 9.

Tids- og medicinbestilling samt svar på prøver kan foretages via nettet eller ved telefonisk henvendelse i tidsrummet 8-15, fredag dog 8-12

Konsultation

Kun efter aftale.
Vi forsøger at undgå forsinkelser. Du kan hjælpe ved at møde til aftalt tid og ved at oplyse, hvad vi skal tale om, når du bestiller tid.
Der afsættes normalt 10-15 minutter pr. konsultation.

Sygesikringen tillader ikke mere en en konsultation pr dag, med mindre der er tale om akut opstået sygdom.

 

Afbud

Det er vigtigt, at du hurtigst muligt giver besked, hvis du er forhindret i at møde til en aftale. Så kan en anden få glæde af tiden.

 

Lægevagten

I tilfælde af akut sygdom mellem kl 16 og 08 på hverdage, samt weekends og helligdage kan lægevagten kontaktes på 70 11 31 31.